Juhlatilat Helsinki

Räätälöimme juhlatilat tilaisuuden luonteen mukaan

Vietä ikimuistoiset juhlat Villa Strandissa! Kaunis huvila soveltuu juhlapaikaksi niin yritystilaisuuksiin, asiakastapahtumiin, illallisille, lounaille, syntymäpäiville. pikkujouluihin, häihin, mielettömiin rapujuhliin. Räätälöimme kokous- ja juhlatilat tilaisuuden luonteen sekä toiveiden ja tarpeiden mukaisesti! Villassa voit järjestää päiväkahvitilaisuuden, koko päivän tilaisuuden tai pelkän iltatilaisuuden. Merenrantahuvilamme on osa historiallista Helsinkiä ja Kulosaaren huvilakaupunginosaa.

Juhlat ainutlaatuisessa ympäristössä

Avarat ja valoisat tilat on kalustettu ajattomilla klassikoilla. Juhlatilaisuuteen mahtuu maksimissaan 60, illallispöydät 40:lle henkilölle. Uniikki satavuotias huvila lumoaa kauneudellaan. Sen lisäksi vieraiden kanssa on mahdollista seurustella niin puutarhassa, parvekkeella tai laiturilla nauttien kauniista merimaisemasta! Piha-alue on käytössäsi kello 22 asti. Tutustu tiloihimme lisää gallerian kautta.

Valintasi mukainen sisältö

Autamme sinua löytämään pitopalvelun yhteistyökumppaneidemme kautta tai voit tuoda huvilalle huoletta omat ruoat ja juomat. Koko keittiö Villeroy & Boch -astioineen on asiakkaamme käytössä. Tarjoiluastioidemme avulla kattauksesta ja esillepanosta tulee taatusti näyttävä. Meillä on näyttävät juhlatilat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Nykyaikainen tekniikka juhlatilaisuuteen

Villa Strandissa on Wi-Fi, Genelecin äänilaitteisto, mikrofoni sekä karaokelaitteet. Halusit siis sitten laulaa koko porukalla tai soittaa taustamusiikkia, sinun ei tarvitse tuoda omia laitteita mukanasi. Haluamme tarjota käytännöllisen tilan, joka helpottaa juhlajärjestelyjäsi.

Yritysjuhlat – virkistystilaisuuksista pikkujouluihin

Meillä on puitteet kaikenlaisille yritysjuhlille, järjestit sitten virkistystilaisuutta tai pikkujouluja. Voit huoletta hankkia pitopalvelun yhteistyökumppaneidemme kautta, ja hyödyntää juhlatilojemme tekniikkaa vaikka puheiden pitoon. Tervetuloa Helsinkiin viettämään upeat ja unohtumattomat yritysjuhlat!

Juhlatilat – vuokraushinnasto

Hinnasto on syyskuu-huhtikuu ajalle, kesäaikaan käytössä on erillinen hinnasto. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hintaan sisältyy:

  • Tilavuokra

  • Wi-Fi

  • Äänentoisto

  • Mikrofoni

  • Karaokelaitteet

  • Piha kello 22 asti käytettävissä

  • Omat ruoat ja juomat sallittu

  • Tilassa täysin varusteltu keittiö

  • Parkkipaikat autolle

 

Varaukseen lisätään loppusiivous 120 € (sis ALV)

Lisäksi

Valkoiset liinat varattavissa alkaen 8 € (sis ALV)

Saatavuus: sunnuntai – torstai (klo 17:00 – 23:00)

Henkilömäärä: max. 60 hlö
Hinta: 670 € tilavuokra (sis. ALV)

Saatavuus: sunnuntai – torstai (koko päivä – klo 8:00 – 23:00)

Henkilömäärä: max. 60 hlö
Hinta: 1100 € tilavuokra (sis. ALV)

Saatavuus: perjantai – lauantai (klo 17:00 – 00:00)

Henkilömäärä: max. 60 hlö
Hinta: 990 € tilavuokra (sis. ALV)

Saatavuus: perjantai – lauantai (klo 9:00-00:00)

Henkilömäärä: max. 60 hlö
Hinta: 1500 € tilavuokra (sis. ALV)

Meille on helppo tulla niin autolla kuin julkisilla, läheltä tai kaukaa. Saat taatusti tilaisuudellesi upeat juhlatilat ja puitteet. Kun kaipaat uniikkia juhlatilaa, kutsu vieraasi Helsinkiin Kulosaareen nauttimaan huvilatunnelmasta – ota yhteyttä!